Milli Egemenlik Ortaokulu

Vizyon: Öğrencisi, öğretmeni, velisi ve tüm çalışanlarıyla sevgi ve hoşgörü ikliminin egemen olduğu, akademik, sosyal ve sportif aktiviteleriyle örnek kurum olmak.

Misyon: Türk Milletinin maddi ve manevi değerlerine bağlı, kendisini ve milletini yüceltmek için çalışan, olumlu yönde değişebilen, hayat felsefesi doğruluk ve barış olan ilkeli bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://milliegemenlikoo.meb.k12.tr

Adres - HANLI SAKARYA MAH. SAFİR SK. MİLLİ EGEMENLİK İLKÖĞRETİM SİTESİ MILLI EGEMENLIK ILKOKULU BLOK NO 1 ARİFİYE / SAKARYA

Öğretim Şekli :Normal öğretim

Yerleşim Yeri - Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri Hanlı Sakarya Mahallesi´dir. Arifiye ilçesine bağlıdır. Erenler ve Adapazarı ilçelerine de yakındır. SATSO, Başak Traktör Fabrikası ve 1. Organize Sanayi Bölgesi´ne komşudur.

Ulaşım Adapazarı şehir merkezinden (Gar Meydanı) mavi renkli SATSO dolmuşları ile okulumuza ulaşılmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine uzaklık 7 km, il merkezine uzaklık 6 km.